Förändringens tid är nära...

Jag är inne i en period av förändring!
Det är man väl egentligen alltid efter julen och lagom till årsskifte.

Mitt första projekt är:

Personligt förfall

Vikten! Always the jävla vikt!
Hur fasen jag ska lösa det är en fråga som jag inte har något bra svar på.
Cambridgekuren lockar, det går snabbt, det är effektivt.....Men det är fullständigt osocialt, det är dyrt och det är inte speciellt gott.
Viktväktarna! Ja det är skitbra men jag har lyckats en gång och misslyckat 20. Det är som att Viktväktarna betyder misslyckande för mig. Jag hittar inte tillbaka....fast jag så gärna vill!
GI är ett hett alternativ. Det har funkat bra så länge jag kört "Rivstarten" men så fort jag börjar föra in lite kolhydrater så skiter det sig.
Det för genast tanken vidare till LCHF. Det är sååå effektivt! Man få snabbt resultat, man tappar sötsuget och det där hungersvidet i magen. Men, man får inte äta smörgåsar, man får inte äta potatis, man får inte äta pasta osv osv osv...... Det är problem, det är svårt som fasen, imånga situationer.

Håret!
Det är alltid illa och har alltid varit. Jag föddes med en "bad hairday". Håret är tjockt som en pälsmössa och alldeles strävt. Kombinerat med okunskap och ointresse blir resultatet förödande. Men nu har jag fått några slingor och topparna klippta så det är väl en förändring av det personliga förfallet.

Ögonbrynen/ fransar!
Tunna, glesa, ljusa, korta! Say no more!
Men idag hjälpte söta rara Stina Aura mig att bli presentabel! Tack Stina!
Ett litet tips till er som läser: Strängnäs Hud och Kroppsvård


Vi har varit och tagit passkort inför vår stundande resa. Jag såg ut som en rund äldre dam och Uffe hade ungdomsfrisyr, någon sorts hemmasgjord tuppkam/ Christer Sandelin frisyr..... Vi är sannerligen ett intressant par.

Jag kollar ju på Hollywoodfruarna! Jag kanske borde skaffa mig en bloggassistent som Isabel...undra om Uffe kan passa som det.......
Ha ha ha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0